Liitto kouluttaa syksyllä

3.9.2020

Journalistiliiton koulutussyksy on käynnistymässä. "Seuraamme koronatilannetta ja mietimme miten jäsenille pystymme tarjoamaan mielenkiintoista ja relevanttia koulutusta", sanoo opintovapaalta palannut liiton koulutuspäällikkö Nina Porra.

Liiton tapahtumia ja koulutuksia on keväällä ja loppukesällä järjestetty niin sanotulla hybridimallilla, eli osa osallistujista on ollut koulutuksessa paikalla turvavälit ja -järjestelyt huomioiden, osa taas etänä. Näistä turvasuosituksista pidetään edelleen tiiviisti kiinni.

"Nyt on hyvä hetki vinkata koulutusaiheita, joita liitolta toivoo", Nina Porra kertoo. Toiveita ja ideoita voi lähettää Ninalle sähköpostilla nina.porra@journalistiliitto.fi .

Journalistiliitto edellyttää kasvosuojien käyttöä omissa tilaisuuksissaan koronavirusepidemian vuoksi. Liitto tarjoaa maskit osallistujille. Jos kasvosuojaa ei halua käyttää, vaihtoehtona on osallistua etänä.

Maskisuosituksen lisäksi liiton tilaisuudet on tarkoitus järjestää tiloissa joissa turvavälit voidaan taata ja turvallisuusnäkökulmat otetaan huomioon ruokailun järjestämisessä.