Oulun mediapäivät kutsuu Savo-Kainuun journalisteja osallistumaan

26.2.2020

Oulu, hotelli Lapland, 21.3.-22.3.2020


Mediatalojen talous ja omistuksen keskittyminen

Sanoma osti Alma Media Kustannuksen, jonka myötä mm. Aamulehti ja Satakunnan kansa vaihtoivat omistajaa. Iso kauppa kertoo media-alan murroksesta sekä omistajuuden keskittymisestä. Miten tämä vaikuttaa journalismiin?
Miltä näyttää mediatalouden tulevaisuus? Palkkaavatko mediatalot myös tulevaisuudessa toimittajia, kuvaajia ja graafikoita? Mistä mediatalot saavat tulonsa tulevaisuudessa?

Mediasta ja taloudesta lauantaina puhuvat Medialiiton ekonomisti Elias Erämaja ja mediataloudesta väitellyt viestintäalan yrittäjä Pasi Kivioja. Päivän lopuksi tietoa toimittajien tukirahastosta.

 

Lauantain aikataulu

12.00–12.35                                                Lounas

12.40                                                             Tilaisuuden avaus

12.45–14.00                                                Miten mediataloissa menee taloudellisesti, Elias Erämaja, Medialiitto

14.05–15.30                                                Vaikuttaako omistajuuden keskittyminen sisältöihin? Viestintäalan yrittäjä Pasi Kivioja

15.30–15.45                                                Kahvit

15.45–16.15                                                Journalistiliiton lakimies Tytti Oras

16.15–16.30                                                Toimittajien tukirahasto, Matti Heikura

18.00–                                                          Vierailu Äimäraution raviradalla. Kokoontuminen ravintola Äimänhovissa. Tilaisuuden emäntä on Oulun ravien toimitusjohtaja Sirkka Huopana ja isännöinnistä vastaa Pohjolan hevosystävien hallituksen puheenjohtaja Kari Eriksson.

Illan aikana esitellään raviradan toimintaa ja tutustumme Iiro-ruunaan, joka on oululaisen raviurheilun hurmaava lähettiläs.

HUOM! Mikäli tulet omalla autolla, varauduthan ottamaan muita kyytiisi. Yhteiskuljetusta ei ole, joten muutoin olemme julkisen liikenteen varassa. Äimärautiolle kulkevat Oulun joukkoliikenteen linjat 3, joka lähtee Toripakalta sekä linja 9, joka lähtee aivan hotellin vierestä Kuvernöörin pysäkiltä kello 17.24. Varaa käteistä rahaa bussimaksua varten. Bussilipun hinta on 3,30 euroa.
Päätepysäkki on Äimärautio E.

                                                        

 

Mikäli tarvitset majoituksen, ilmoittaudu viimeistään 29.2. kello 12.00 mennessä. Muutoin viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.3. kello 12.00

Ilmoittautumiset Mari Molkoselälle sähköpostilla mari.molkoselka@gmail.com tai viestillä 040 8673113.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä: tarvitsetko majoituksen, osallistutko vain toisen vai molempien päivien ohjelmaan sekä mahdolliset erityisruokavaliotoiveet.  Jälkikäteen tulleita ilmoittautumisia ei enää huomioida, joten ole ajoissa liikkeellä.

Muista! Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääse paikalle, peru tulosi ajoissa. Jos peruutusta ei tehdä, perimme kustannuksiin perustuvat kulut jälkikäteen. Maksua ei peritä, jos myöhäinen peruutus johtuu sairastumisesta (lääkärintodistus).