Tiedot päivitettävä Tes-neuvottelujen takia

28.1.2020

Journalistiliiton ohjeistusta lehdistön tes-neuvotteluista. Päivittäkää tietonne omalta osaltanne ja informoikaa toimitusosastoissa. Ylimääräinen liittovaltuusto on ensi viikon alussa 4.2. Seuraavana päivänä kannattaa pitää toimitusosastojen infot esim. lähiravintolassa. Piirilakkotoimikunnan jäsenet eli Savo-Kainuun hallituksen jäsenet voivat varata paikat ja laittaa ruokalaskun yhdistykselle.

Vaikka neuvottelut ovat hankalat eikä aikataulullista loppupäätä ole näkyvissä, tavoitteenamme on päästä sopimukseen. Samanaikaisesti kuitenkin valmistaudumme työtaisteluun kuten aina tes-neuvottelujen taustalla. Onkin tärkeää, että päivitätte tietonne Journalistiliiton järjestelmään mahdollisen työtaistelun varalta.
Kirjaudu sisään Journalistiliiton extranettiin tässä osoitteessa: https://tunnistus.avoine.fi/sso-login/?service=www-kehittamo&return=https://journalistiliitto.fi/fi/extranet/
Kirjautumisen jälkeen pääset päivittämään tietosi. Työtaistelun tullessa eteen asiat tapahtuvat hyvin nopeasti ja tietoja tarvitaan kiireisellä aikataululla, joten päivitäthän tietosi mahdollisimman pian.