Freeyhdistys kutsuu Horellia kuuntelemaan

14.3.2017

Toimittaja Mika Horellin vierailu perjantaina 17.3. klo 14 - 16, Vuorikatu 15, Kuopio. Kahvitarjoilu.

 

Omakustannushinta 15 euroa. Ilmoittautuminen on sitova. Peruthan osallistumisesi viimeistään 10.3., niin emme peri osallistumismaksua. Ilmoittautumiset:

http://www.freet.fi/tapahtumat/millaista-on-tyoskennella-freelancerina-ulkomailla/

 

Tilaisuus on (15 €n omakustannushinnalla) avoin SFJ:n, Savo-Kainuun Journalistien ja RTTL:n jäsenille. Postituslistallamme on myös näihin yhdistyksiin kuulumattomia, ja heidän osallistumismaksunsa on 30 €.

 

Toimittaja Mika Horelli tulee kertomaan kokemuksistaan toimittajana mm. USA:ssa. Hän toimi freelancerina New Yorkissa yhteensä 12 vuotta ja tänä aikana hän kävi kymmenissä Yhdysvaltain osavaltioissa, Kanadassa, Karibian maissa ja Brasiliassa juttumatkoilla. Ennen Yhdysvaltoja Horelli oli neljä vuotta vapaana toimittajana Kööpenhaminassa. Näihin vuosiin liittyivät myös reportaasimatkat Norjaan, Islantiin, Puolaan, Kreikkaan ja Etelä-Afrikkaan. Millaista on työskennellä freetoimittajana ulkomailla? Miltä näyttää uutisointi Trumpin Amerikasta? Mitä ulkomailla työskentely vaatii, miten se eroaa eri maissa ja mitä on otettava huomioon, ennen kuin itse lähtee maailmalle.