Kysykää liiton Terhi Tarvaiselta Kuopiossa!

12.2.2016

Tervetuloa vuosikokoukseen la 20.2. klo 10.30 Kuopioon,  Hotelli Puijonsarveen!

Sääntömääräinen vuosikokous lauantaina 20.2. 2016  kello 10.30, Hotelli Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16.

Journalistiliitosta tulee asiamies Terhi Tarvainen. Hän pyysi lähettämään kysymyksiä, joihin hän vastaa.

 

Alkanut vuosi on järjestötoiminnan kannalta kiinnostava. Oletettavasti kaikki työehtosopimuksemme ovat katkolla ensi syksynä, joten järjestön pitäisi olla varmuuden vuoksi hyvin iskussa. Lehdistön työehtosopimus on voimassa 1.10.2014–30.11.2016.

Toinen erittäin jännittävä asia on Helsingin Sanomalehtimiesyhdistyksen ja Suomen aikakauslehdentoimittajien liiton suunniteltu yhdistyminen, josta tehdään ensimmäiset päätökset lähiviikkoina.

Journalistiliiton johdossa on toive, että jos hanke toteutuu, se toivottavasti haastaa muutkin yhdistykset miettimään vähintäänkin yhteistyön lisäämistä sopivien kumppanien kanssa. Savo-Kainuun journalistiyhdistyksessäkin on syytä alkaa keskustella, kannattaisiko yhdistyä jonkun muun yhdistyksen kanssa.

Savo-Kainuun journalistiyhdistyksen vuosikokous linjaa vuoden 2016 toiminnan ja valitsee yhdistyksen johdon ja muut luottamushenkilöt. Lisäksi julkistetaan ja palkitaan viime vuoden tiedottaja. Yhdistys jakaa myös perinteisen Työn sankari –tunnustuksen ansioituneelle jäsenelleen. Toiveissa on saada vuosikokoukseen journalistiliiton johdon edustaja kertomaan näkymistä.

Vuosikokouksessa on aluksi kahvit, lopuksi ruoka Fransmannissa. Kannattaa ilmoittaa osallistumisensa, jotta yhdistys ei maksa turhia kuluja.