Syyskauden avajaiset Kuopiossa

3.9.2015

Tervetuloa yhdistyksen Julkulan lomakylän syyskauden avajaisiin,  jotka ovat lauantaina 26. syyskuuta Kuopiossa. Tilaisuus alkaa kello 13. Yhdistyksen vieraina ovat Suomen journalistiliiton uusi puheenjohtaja Hanne Aho ja Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja, kuopiolainen kansanedustaja Kimmo Kivelä (ps.) Luvassa on vilkas keskustelu media-alan ongelmista ja tulevaisuudesta.

Journalistiliitto on mukana tutkimassa ns. Uuden keskusjärjestön perustamisedellytyksiä.  Hanne Aho on hankkeen ohjausryhmässä  ja muutamassa muussa asiaa konkreettisemmalla tasolla valmistelevassa ryhmässä.

Kevääseen mennessä pitäisi valmistua selvityksen siitä, onko hanke ylipäänsä toteutuskelpoinen. Journalistit eivät tähän mennessä ole sitoutuneet mihinkään muuhun kuin asian selvittämiseen, joten jos touhu rupeaa menemään jankkaamiseksi tai muuten vikasuuntaan, me voimme aivan hyvin jäädä ulkopuolelle. Yhtä hyvin voimme jäädä ulkopuolelle nyt,  mutta liittyä mukaan myöhemmin.

Tarkoituksena on juhlia myös saunaremontin edistymistä. Urakka on ollut odotettua suurempi, mutta sauna on ollut tänä kesänä kylpykunnossa jatkuvalämmitteistä kiuasta käytettäessä. Ensi kesänä päästään kylpemään savusaunassa, kunhan savukiukaan uusi palomuuri saadaan tehtyä. Yhdistys jakaa tilaisuudessa tunnustuspalkinnon. Luvassa on ruokaa ja juomaa. Yhdistys osallistuu matkakustannuksiin.  Vielä kerran tervetuloa!