Alennuksia journalisteille

1.4.2015

Journalistiliitto on liittynyt Jäsenedut.fi-palveluun, jossa jäsenemme saavat alennusta sadoista tuotteista ja palveluista. Jos haluat alennushinnat käyttöösi, toimi näin:
- Mene osoitteeseen www.jasenedut.fi. Lue ainakin Info-sivu rekisteriselosteineen.
- Klikkaa Rekisteröinti-linkkiä. Anna pyydetyt tiedot.
- Tilaa Jäsenedut.fi:n uutiskirje, jos haluat tarjouksia sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.
- Tulosta väliaikainen jäsenetukortti tästä, leikkaa se talteen Journalistin numerosta 5/2015, joka ilmestyy pääsiäisen jälkeen, tai lataa puhelimeesi näyttökortti Jäsenedut.fi:stä. Jäsenetukorttia ja pressikorttiasi näyttämällä saat alennusta kivijalkamyymälöistä. Pysyvän jäsenetukortin painamista harkitsemme myöhemmin.
- Verkkokauppoihin tarvittavat alennuskoodit saat Jäsenedut.fi:hin kirjautumalla.

Journalistiliitto ei vastaa Jäsenedut.fi:n toiminnasta, ei neuvottele sieltä saatavista alennuksista eikä voi muutenkaan vaikuttaa niihin. Palveluun liittyminen ja yhteystietojensa syöttäminen sinne on vapaaehtoista. Yhteystiedot mahdollisia kysymyksiä varten löydät Jäsenedut.fi:stä. Tutustuthan palvelun rekisteriselosteeseen ja Usein kysyttyihin kysymyksiin.
 
Tiedätkö kaikista muista sinulle kuuluvista jäseneduista ja -palveluista? Voit kerrata ne täältä: http://www.journalistiliitto.fi/jasenpalvelut/jaseneksi-journalistiliittoon/